Tiskara PARKO d.o.o., Zagreb 091 429 7570  | 

NOVO | Promotivni kalendari 2022. godina sa tiskom

Provjerite našu ponudu i cijene stolni kalendari, džepni kalendari, poslovni trodjelni kalendari i personalizirani kalendari
Kalendari 2022. godina sa tiskom    Stolni kalendari 2022

Provjerite ponudu kalendara 2022. sa tiskom

Specijalna ponuda za javnobilježničke urede

Javnobilježnički uredi

Za javnobilježničke urede nudimo po vrlo povoljnim cijenama memorandume i posjetnice sa HR grbom, omot spisa bijele i u boji.

Pogledajte kompletnu ponudu ...

Izdvajamo iz ponude

Savijanje papira malih formata

U mogućnosti smo vam ponuditi uslugu strojnog savijanja malih formata papira na još manje formate (upute za lijekove i slične proizvode).

Saznajte više...

O nama

Tiskara Parko osnovana je 1993. godine u Zagrebu. Od samoga vam osnutka nudimo cjelokupnu uslugu odnosno zaokruženu tehnološku cjelinu, od dizajna, grafičke pripreme, tiska do dorade. Uzimajući u obzir rastuće obveze i sve manje vremena u toku radnoga dana, a u cilju kvalitetne suradnje sa svojim klijentima, izlazimo vam u susret. Dolazimo k vama na poslovne dogovore i dostavljamo vam konačni proizvod. Naša je politika jednostavnost i djelotvornost poslovanja: nazovite nas, pošaljite nam poruku ili jednostavno ispunite i pošaljite upit. A zatim ćemo mi kontaktirati vas. Zahvaljujući lakoći poslovanja s nama, kvaliteti naših proizvoda, kratkim rokovima isporuke kao i cijenama, možemo se pohvaliti dugogodišnjim poslovnim odnosima sa svojim klijentima.


Top